A-pentue

Yhdistelmä: Narada + Suvikasteen Banjo

15.1.2008


Lyyti (Tähtitaian Arabella)

Lyyti voi oikein hyvin! On ollut täysin terve pennusta asti. Luonteeltaan Lyyti on ennen kaikkea lempeä, toisinaan vaatimatonkin. Kun jaolla on vaikkapa makkaraa ja muut koirat ryysivät ahneena syömään, Lyyti saattaa toisinaan vaan odottaa pesässä vuoroaan. Lyyti on koiraporukan johtaja, ja halutessaan komentaa kyllä muita. Lyyti on hyvä kaveri myös perheen kahden kissan kanssa ja aina alkaa häntä heilumaan kun näkeekin kissoja. Tykkää myös kovasti lapsista ja on todella kiltti.


lyyti.jpg


Cici - Tähtitaian Albertiina

Cici on erittäin hyväluonteinen tyttö on. Se hyvin kuuliainen ja viisas. Reipas luonteinen ja kiltti. Omat perheenjäsenet ovat erittäin rakkaita, eikä kyllä ole kovin arka muidenkaan kanssa. Pääosin Cici on ollut terveenä.

 Noppe - Tähtitaian Casanova

Noppe on omistajiensa lellitty lemmikki. Se nukkuu päiväuniaan aina omistajansa sylissä ja yhdessä tarkkaillaan myös telkkarista urheilua. Noppe on utelias ja kiltti luonteeltaan. Tykkää kaikista ihmisistä heti ja haluaa tehdä lähempää tuttavuutta. On myös kiinnostunut lapsista ja putsailee mielellään kaikkien naamat. Noppe on ollut aina terveenä.

 Osku - Tähtitaian Napoleon

Osku on todella utelias luonteeltaan, ja sen lempitouhua on katsoa telkkaria. Tosin telkkarissa näkyviä koiria täytyy toki haukkua, ja pitkään. Osku on terve ja ruokahalu on hyvä. Oskulla on "isoveli" Kaapo, josta Osku pitää hyvää huolta, putsaa korvat ja pusuttelee kovasti. Toiset koirat saa pihalla kulkea rauhassa ohitse, mutta ihmisten perään pitää itkeä. Osku on siis hyvin sosiaalinen ja ihmisläheinen.


Tuoreimpia kuvia pentueesta

*tulossa*