B-Pentue

Yhdistelmä: Narada + Karlux Happy Capt Nemo

26.2.2009Helmi - Tähtitaian Jasmiina

Helmi on maailman kiltein koira, joskus jopa liian "nynny", mutta omassa porukassa todella reipas ja kovin leikkisä. Helmi sai pennut kesällä 2010, joista kaksi oli urosta ja kaksi narttua. Helmi oli todella hyvä äiti. Helmi on todella ahne ruoan perään ja rakastaa nukkua lasten peiton alla yöt. Helmin pennuista yksi jäi kotiin chihuahua porukan jatkoksi. Nyt kavereina siis kolme muuta chihuahuaa, ja kaikki tulevat mainiosti toimeen keskenään.

helmi.jpg


Mimi - Tähtitaian Melina

Mimi on vauhdikas ja leikkisä koira. On todella hellyyden kipeä ja mustasukkainen, jos häntä ei huomata. Mimi vahtii pihalla kovasti ja aina pitää haukkua, jos jotain ääntä jostakin kuuluu, ja melkeinpä muutenkin varmuudeksi. Ihmisten kanssa Mimi on aina utelias ja haluaa kaikkien vieraiden rapstuteltavaksi. Mimi on aina ollut terveenä ja saanut myös kaksi hienoa pentuetta. Synnytti ja hoisi pentunsa hienosti itse. Mimi on tottelevainen kaiken muun paitsi tuon haukkumisen suhteen. Varsinkin jos herkkuja on tarjolla.

mimichili_016.jpg

Mimi ja kaveri ChiliHugo - Tähtitaian Gizmo

Huugo jaksaa hyvin ja on luonteeltaan aivan ihastuttava, tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen ja on valmis tekemään uusia tuttavuuksia, joskus saattaa kuitenkin esiintyä pientä mustasukaisuutta muita koirakavereita kohtaan. Vapaana tykkää juoksennella mökillä, mutta uimista karttaa. Ruuan suhteen ei nirsoile vaan kaikki kelpaa, ehkä johtuu siitä kun on kaksi muuta koirakaverusta, jotka eivät myöskään sylje ruokakuppiin. Terveenä on pysytty, eläinlääkäriä ei ole tarvittu, kuin rokotuksia varten. Huugo pitää myös laulamisesta. Koirakavereina Helmi=chihu ja Edi=mopsi sekä tietysti lapsenlapsemme Milana, Patick 5v. ja Isabella 3v. joiden seurassa tykkää touhuilla sekä pyytää rapsutuksia.

hugo.jpg

HugoManu - Tähtitaian Gicero
Manu on yhdellä sanalla sanottuna utelias! Aina pitää olla siellä missä tapahtuu.
Manu on myös rohkea, eikä pelkää yleensä isompiakaan koiria. Manu tulee juttuun kaikkien kanssa, paitsi kissat on myös vähän arveluttavia,ja ne on kierrettävä kaukaa.
Manu tykkää kesästä ja lämpimästä. Lumihangessakin on kiva hyppiä, mutta sadekelillä Manu jäisi mieluummin sisälle. Kotona Manu onkin varsinainen sohvaperuna. Aina nukkumassa pehmeimmässä ja lämpimimmässä paikassa. Manun seuraa silmä tarkkana kaikki luontodokumentit, koirankoulutusohjelmat ja koiranruokamainokset.
Toisaalta Manu jaksaisi nouto- ja etsimisleikkejä lelujen kanssa vaikka tuntikausia.
Ruokahalu on Manulla aina ollut loistava. Manu on ollut aina hyvin terve ja hyvässä kunnossa.
Manusta tuli ylpeä isä 1v 9kk iässä. Pepi synnytti kolme nättiä tyttöpentua.
Polvet tuloksella 0/0.

RIP 3.10.2016

manu.jpg
Manu

Dina - Tähtitaian Belinda
(Odottaa tietoja uudelta omistajalta)

Tuoreimpia kuvia tulossa