D-Pentue

Yhdistelmä: Tähtitaiana Melina + Blaeberry Masterpiece

23.8.2010Bruno - Tähtitaian Donatello

Bruno on melko päättäväinen kaveri. Utelias ja rohkea.Toisia koiria lähestyy samantien, mutta kuitenkin hieman varovasti. Bruno tykkää myös paljon lapsista, kun kerran "mummulassa" asustellaan. Lapset on varmaan niitä parhaimpia leikkikavereita. Uusia ihmisiä myös lähestyy samantien ilman mitään haukkumista tai pelkäämistä. Bruno leikkii mielellään pienellä pingispallolla sekä pehmorotalla, joka saa joskus kovaakin kyytiä! Virtaa riittää myös kun veljekset Kalle ja Bruno tapaavat. Ensimmäisillä viikoilla pikkusella oli korvatulehdus, mutta muuten on ollut terve. Pieni herra vierailee välillä työpaikkallani, vanhainkodilla. Siellä vanhukset ovat aivan myytyjä, kun näkevät tämän ja Bruno on kerinnyt sulattaa jo monen sydämen. Nappisilmä on myös kova kuorsaaja ja peiton alla peuhaaja. =)

Bruno polvitarkastettu, tuloksella 0/0.

bruno.jpg

Bruno

 


Kalle - Tähtitaian Domenico

Kalle on ollut onneksi terveenä, eikä rokotuksistakaan tullut kipeeksi. Jouluna kaveri tosin koitti vähän onneaan nappaamalla rusinoita maksalaatikosta ja kuono turposi, mutta se meni onneks nopeesti ohi. Muihin koiriin ollaan törmäilty kotikulmilla useinkin ja Kalle onkin aika kova komentamaan. Haukkuu ulkona muutenkin aika hurjasti, mutta nyt ollaan saatu sitä jonkunverran vähenemään. Ollaan myös saatu muutama chicu kaveri, toinen Bruno-veljestä ja toinen pitkäkarvasesta Röllistä. Brunon kanssa ollaanki treffailtu jo jokunen kerta ja hienosti tulee pojat toimeen.Ollaan myöskin treffailtu muutamaa muutakin koirarotua. Kalle vaatii myöskin vähän aikaa tutustumiseen, eikä anna kenen tahansa tuntemattoman koskea ihan heti eli hän vähän ehkä ujostelee uusia ihmisiä. Toisin kun taas uusia koirakavereita Kalle ei ujostele yhtään. Kalle on kova pussailemaan ja metsästämään likaisia sukkia. Pojan lempileluja onkin villasukat sekä kaikki possunmalliset lelut. Kallen tyttöystävä on Ikean pehmeä jalkapallo. Kalle on myös hurmannut koko suvun ihan täysin eikä kukaan enää kyselekään mitä omistajille kuuluu kun aina kaivataan vaan Kallea.

kalle.jpg

Kalle


Nala - Tähtitaian Divina

Nala on erittäin reipas tyttö. Muita koiria Nala jonkin verran vielä vähän arastaa, mutta samaan aikaan tahtoisi kovasti tutustua niihin. Nala on erittäin ihmisrakas ja ihastuu jokaiseen, joka jaksaa hänen kanssaan leikkiä tai pallutella häntä. Nalan lempipuuhiin kuulukin sylissä lököily ja leikkiminen. Lempileikkejä on lelujen jahtaaminen ja kaikki mihin liittyy napsut. Myös meidän ihmisten puuhien seuraaminen on Nalasta hirveän kiinnostavaa ja hän haluaakin osallistua kaikkeen imuroinnista hampaiden pesuun. Ulkoilu ei ole vielä ihan Nalan mieleen, mutta eiköhän sekin asia muutu, kunhan kevät koittaa. Käymme Nalan kanssa pentukurssilla ja sieltä on saatu hyviä vinkkejä etenkin koiran kanssa kommunikoinnista. Nala on hyvällä vauhdilla oppimassa uusia pentukurssin oppeja.

nala.jpg

Nala

 Dora - Tähtitaian Diamante

Dora on energinen ja vauhdikas tyttö. Leikkii chihu-kaverinsa Dinon kanssa välillä rajujakin leikkejä. Toisessa hetkessä on täysi vauhti päällä, ja toisessa hetkessä nukutaan sylikkäin omalla pedillä. Huomiosta ovat mustankipeitä puolin ja toisin Dinon kanssa. Dora on aloittanut koirakoulun ja oppinutkin paljon toisten koirien kohtaamisesta. Dora osaa jo käskyt "istu" ja "oma paikka". Vieraita kohtaan Dora on aluksi arka ja varautunut, mutta kun pääsee tutustumaan ja huomaa saavansa rapsutuksia niin johan ollaankin kavereita. Dora käy säännöllisesti katsomassa kasvattajaansa ja siellä olevia chihu-kavereita.

dora.jpg

Dora ja kaveri Dino

 


Diego - Tähtitaian Damiano

(Odottaa tietoja uudelta omistajalta)