C-Pentue

Yhdistelmä: Narada + E-Andrews

8.3.2010Pimu - Tähtitaian Beatrice

Pimu on alusta asti ollut äitityyppiä ja ottanut kaverinsa Viltsun hoiviinsa. Hoitaa tätä, putsaa korvat jne. Sosiaalinen ja reipas koira. Pimu on saanut myös pentueen ja ihana luoteisia koiria syntyi myös sieltä.

pimu2.jpg

 Kerttu - Tähtitaian Bambina

Kerttu asustelee Kajaanissa. Se on sopeutunut hyvin kerrostaloelämään ja on koko kaupunginosan lemmikki. Kerttu on hyvin ihmisrakas ja menisi mielellään jokaisen vastaantulijan luo tekemään tuttavuutta. Lapset ja mummot ovat erityisiä suosikkeja Koskaan ei ole pelännyt ihmistä, yrittänyt purra tms, vaan antaa lastenkin kanniskella itseään.Ovikellon soitto on merkki siitä että tulee vieraita ja niitähän Kerttu rakastaa. Haukkumista ei ole lainkaan. Myös reissuun lähtö on mieluista; kun eteisen lattialle laitetaan matkustuskoppa, Kerttu on heti sisällä ja valmiina lähtöön. Kerttu tykkää myös matkustaa autossa.Kerttu suhtautuu vieraisiin koiriin varauksella, mutta on kuitenkin utelias.Tuttujen koirien kanssa tykkää leikkiä ja telmiä, parhaita kavereita ovat parivuotiaat labbis ja saksanseisoja. Vaikka kokoeroa riittää, leikit käyvät hyvin yksiin. Leikkiä voisi jatkaa koko päivän, aina kantaa jalkoihin leluja heiteltäväksi. Myös piilosilla olo on kivaa. Kerttu nauttii myös saunassa käynnistä. Kaikenkaikkiaan Kertusta on kasvanut meihin voimakkaasti leimaantunut villivekara, joka yhdessä hetkessä vilistää kovaa kyytiä ympäri asuntoa ja toisessa kyhnöttää tiiviisti kyljessä kiinni.

kerttu.jpg

Kerttu

 Rambo - Tähtitaian Bartolomeus

Rambo on iloinen ja vauhdikas koira. Joskus tuntuu että sillä on AD/HD, elikkä virtaa kyllä riittää. Rambo on toisinaan itsepäinen ja tietää mitä tahtoo. Joskus sitä voisi kutsua myös nimellä täystuho. Se näyttää omistajien mielestä ajoittain kengurulta. Viihtyy hyvin ihmisten sylissä japitääkin kovasti hellyydesta.

rambo_2.jpg

 Bertta - Tähtitaian Bernice

Bertta, Bertsa, Hjallis (näyttää tietystä kulmasta Harkimolta ;D) Lipsu. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Bertta rakastaa nuolla ihmisnaamoja, käsiä, varpaita, siis kaikkea paljasta lähes pakonomaisesti. Aamulla taattu märkä herätys. :) Bertan paras kaveri on kuukauden nuorempi chihu-tyttö Rosita, joka tuli meille loppusyksystä. Bertalla on myös muita koirakavereita, joiden kanssa tulee toimeen hienosti. Ihmisiä kohtaan Bertta on hiukan varautunut, mutta kun alkukankeus häviää, saa Bertasta hyvän kaverin. Meillä on myös kaksi kääpiöluppaa, joiden jahtaaminen ja ihmettely on Bertan suurinta huvia. Nykyään osaa jo välillä olla kauniistikin pupujen kanssa. Parhaita leluja on kasvattajalta saatu ikean hiiri ja lähes bertan itsensä kokoinen hirvi, joka on välillä myös rakkauden kohde. Vetoleikki Rositan kanssa on myös suosikki. Perheen 11- ja 13v. pojat ovat myös Bertan hyviä kavereita, mutta yöksi kömpii emäntänsä viereen koisimaan. Bertta on melkoinen viikari ja aina siellä missä tapahtuu. Se osallistuu innolla kaikkeen, myös kanin häkkien siivoamiseen ja lukemiseen. Bertta rakastaa myös takkatulen lämpöä. Bertta on ollut kaikinpuolin terve, liikkeessä viihtyvä neiti. Näyttelyissä ei olla käyty häntämutkan takia. 

bertta.jpg

 Siru - Tähtitaian Bettina

(Odottaa tietoja uudelta omistajalta)