E-Pentue

Yhdistelmä: Narada + Divin Zeus Des Patibullies

23.4.2011


Elvi - Tähtitaian Evianna

Elvi kotiutui hyvin Raipen kaveriksi, vaikka Raipe välillä koettelee toisen hermoja pentumaisella ärsytyksellään. Elvi on valmis nuolemaan naamaa, sormia ja varpaita aina kun mahollista ja vaikkei ookkaan, ni hän kiipee jonnekkin missä voi nuolla naamaa. Elvi tykkää "etsiä" Raipen piilottamat herkut, tai siis hän odottaa vieressä, et koska Raipe on valmis ja sitte viedäänki herkut ja juostaan kilpaa taas. Elvi pitää meteliä aina kun joku liikkuu rappukäytävässä ja ulkonakin pitää haukkua vaikka mille, aina ei oikeen tiedä edes mille haukkuu mutta haukkuu kuitenkin. Yläkerran whippetti Zeldaan on kiva törmätä ulkona ja kaikkiin muihinki. Elvi on aina menossa moikkaamaan kaikkia vastaantulevia ihmisiä ja koiria (jos ne ei oo kauheen isoja). Ainakin toistaseks kun Elvi on isompi ku Raipe, pitää vahtia ettei Elvi vie kaikkea Raipen ruokaa tai luita. Elvi on parivaljakosta se kuka hakee esim. nenäliinat pöydiltä, yhteisen hyvän puolesta, kaveria autetaan aina sillon ku kyse ei ole ruuasta. Elvi on käynyt muutaman kerran kasvattajan kanssa näyttelyssä ja saanut parhaillaan ERI:n arvostelun ja ollut junnuluokan ykkönen, häntämutkasta huolimatta.

mimuskanvaavat_105.jpg


Eevertti  - Tähtitaian Eevertti

Eevertti on erittäin energinen ja leikkisä koira. Sen mielipuuhaa on ehdottomasti tavaroiden noutaminen. Lempipaikka on omistajan syli tai sänky, jonne se kiipeää yöllä salaa nukkumaan. Eevertti on lähialueensa hurmurikoira! Hän on sulattanut niin naapurien lasten kuin mummojenkin sydämet. Kovasti häntä tullaan lenkillä tervehtimään. Eevertti on ehdottomasti yksi hyvätapaisimmista koirista, kertaakaan hän ei ole edes haukkunut muille koirille. Hän on kuitenkin välillä vähän mustis, jos esim. joku silittää perheen kissaa eikä häntä. Hän on myös todella kiintynyt omistajaansa, yksin jäädessään hakee kaikki tämän vaatteet, mitkä löytää. Tykkää käydä myös kaikkien rapsuteltavana. Seuraa mieluusti arjen touhuja. Eevertti on oikea päivän piristysruiske! Eeverttiä on kiusannut ihottuma, mutta muuten poika on ollut terveenä.

p1040909.jpg


Hermes - Tähtitaian Elmeri

Hermes on lyhyesti sanottuna koira joka haluaa osallistua kaikkeen mitä ympärillä tapahtuu, riippumatta siitä onko kyseessä pallolla leikkiminen vai pyykkien ripustaminen. Hän on kasvanut hurjaa vauhtia ja onnistuu tuomaan iloa jokaiseen päivään. Hermes on luonteeltaan utelias ja iloinen, vielä hieman pentumaisen riiviökin joskus. Jos Hermes tuntee ettei häntä huomioida tarpeeksi, keksii hän hyvin nopeasti viihdykettä itselleen. Vauhtia riittää, mutta onneksi toistaiseksi ollaan vältytty haavereilta ja terveenä on pysytty. Uudet, varsinkin isommat koiratuttavuudet alkuun vähän jännittävät, mutta tutustuessa Hermes on kaikkien kaveri eikä rähise ikinä. Hermes haukkuu todella vähän ja onkin hyvin sopeutunut elämään kerrostalossa. Hermeksellä on ollut mastsolukasvain, mutta se on saatu poistettua ja hoidot ovat tehonneet hyvin. Nyt toivotaan että koettelemukset Hermeksen osalta ovat ohi.

 img_0678_-_copy.jpg


Odie - Tähtitaian Eemeli

(Odottaa omistajan kuvausta pennusta)

 

 302535_10150359815911518_661956517_9821452_3486619_n2.jpg