F-Pentue

Yhdistelmä: Tähtitaian Melina + French-Coco-Nanook Des Patibullies

20.9.2011


Tuikku - Tähtitaian Filmitähti

Tuikku kulkee kuin varjo perässä ja onnistuu näin pääsemään paikkoihin joihin ei muuten olisi asiaa kuten esim. yksin ulos koska kiertää aina takakautta ihmistä. On aina syliin tulossa ja heittäytyy puolin huolimattomasti selälleen rapsutuksia vastaanottamaan. Omasta mielestään puolet isompi koira kuin todellisuudessa onkaan. Tietää mitä tahtoo ja tietää miten sen saa.On aina varma että toiset saavat parempia herkkuja kuin hän ja siksi himoitsee niitä vaikka oma on vielä suussa syömättä, siis ihana persoona! Tuikku sai ensimmisessä pentunäyttelyssään kunniapalkinnon ja oli kehänsä kolmas.


Fantta - Tähtitaian Fantasia

Lisätietoa tulossa!


Nana - Tähtitaian Fariini

Nana on todella utelias ja iloinen tyttö. Aina on oltava juuri siellä, missä tapahtuu. Nana ei voi elää ilman kotipaikastaan saatua hiirilelua, se pitää olla aina siellä missä Nana on! Nana on hyvin voimakastahtoinen, eikä haukkumista meinaa saada loppumaan, sillä Nana tykkää haukkua ihan muuten vain vaikka sille ei olisikaan edes syytä. Leikkiminen on kyllä Nanan lempi puuhaa! Ihmisten kanssa Nana on alussa ehkä hieman varovainen, mutta hetken kun tutustuu niin ei ujostele enää, vaan rakastaa ihmisten huomiota ja rapsutuksia. Nanan toinen polvi ollaan jouduttu operoimaan patella luksaation takia, ja toiseen polveen on vielä sama edessä. Onneksi muuten on ollut terveenä.


Raipe - Tähtitaian Ferrari

Raipe on pieni ja pippurinen, nenäliinoja tuhoava komistus. Raipen suurimpia rakkauksia on hiiri-lelu jonka saimme pentupakkauksessa, hiirellä ei tosin kyllä ole enää häntääkään.. Eikä Elvi kaveri saa koskea hiireen, tai tulee vuosisadan juoksukilpailu. Elvin ärsyttäminen on myös hauskaa, niin kauan pompitaan toisen päällä ja viedään toisen luut, että Elvi lähtee leikkiin mukaan. Herrasmies puolikin löytyy Raipesta, Elvin toipuessa leikkauksesta Raipe istui Elvin vieressä lattialla ja nuoli toisen korvaa ja huolehti ettei toiselle tule kylmä. Ihmisiin Raipe suhtautuu ensin haukkumalla, mut on valmis tuttujen ihmisten rapsuteltavaksi aina. Raipe tykkää käydä isovanhempien luona leikkimässä ja leikin jälkeen onkin sitte pieni koira niin väsynyt, että huojuu vaan eteenpäin. Raipe tykkää viettää aikaansa ihmisten olkapäillä ja muutenkin lähellä naamaa on kiva makoilla, ja ennenkaikkea pitää päästä lähemmäs naamaa kuin Elvi.

raipe.jpg


Jackie Chan - Tähtitaian Farmari

Lisätietoa tulossa!


Fantti - Tähtitaian Fantti

Lisätietoa tulossa!