Nanan sivu


koila_065.jpg

Nana syntyi 3.maaliskuuta Venäjällä. Sieltä se on tullut meille tuttujemme kautta, ja haimme sen kesällä. Nana painoi luovutus hetkellä 1,2kg.

Nana on oikea sylivauva luonteeltaan ja todella rauhallinen tapaus. Se on kaikkien kaveri ja hetken tutustuttuaan hyppää kaikkien syliin. Nana ei hauku melkeinpä koskaan. Nana tykkää niin ihmisistä kuin eläimistä. Lapset tykkäävät myös kovasti Nanasta ja Nana heistä.

Nana on myös tottelevainen tapaus, vaikka välillä oma piha ei tahdo riittää tutkimus alueeksi, ja pihalta meinataan lähteä. Varsinkin joukossa tyhmyys tiivistyy, mutta iän myötä myös totteleminen näissä asioissa on lisääntynyt.

Nana on hoitanut aina synnytykset ja pentunsa mallikelpoisesti. Myös mamman rooli sopii sille, ja se hoitaa myös muiden pennut.

paksukainen_198.jpg

Nanalla on myös valtavan hyvä ruokahalu ja sen linjoja pitääkin seurailla. Yllä olevassa kuvassa ei kuitenkaan kyse lihomisesta. :D Vaikka antaisin kaikille koirille omat luut, niin kohta Nana on varastanut ne kaikki itselleen. Ahne saa toki aina enemmän.